Om oss

Vår vision

Arkipelagen ska vara en levande och inspirerande plats för människor. Här ska affärerna få kraft och energi till att växa. Här drivs utvecklingen ständigt framåt. Med vår filosofi om att ge dig allt för att du ska kunna prestera på topp i dina affärer, så strävar vi ständigt efter att ge dig alla förutsättningar för detta – både på ett personligt och affärsmässigt plan.

Arkipelagen – kontorshotell @ your service

Så här började det…

2002 lämnade jag telekombranschen. Av en ren tillfällighet sprang jag på en vän som ägde en fastighet i Sisjön. Då rådde det kris i fastighetsbranschen och min vän klagade lite över att det var så svårt att hyra ut sin kontorsyta. Jag tog ett snabbt beslut om att ge mig in i branschen, men med helt andra ögon…

Med känsla och finess gällande vilken stämning som skulle råda och hur det skulle se ut, startade jag Arkipelagen våren 2003. Till en början med endast 28 rum som hyrdes ut till vänner och vänners vänner. Med en medvetet långsam och genomtänkt tillväxtstrategi har vi vuxit från 28 till fler än 500 rum. Hela tiden med en tanke bakom varje detalj. Inredning, design och konst har varit en naturlig del i utvecklingen.

Jag är nyfiken som person och älskar att ta in nya idéer för att utvecklas och göra saker och ting ännu bättre. ”Det går aldrig” säger vi inte här. Här ska man må bra och kunna fokusera på det som gör företagande ännu bättre. Det är svårt att med ord beskriva vad Arkipelagen är, det måste upplevas. Varmt välkommen!

Daniel Carlsson

VD