Kontorshotell @Sisjön

Vårt första, och största, kontorshotell

Det var här vi startade 2003 och det är vårt största kontorshotell med totalt 382 rum fördelat på tre våningsplan. Med så många rum över fler våningar krävs också flertalet mötesplatser. Utöver våra lounger finns därför 11 konferens- och mötesrum. Vi erbjuder även coworking space med åtta platser.

Vår reception möter dig alltid med ett leende när du kommer till oss. De välkomnar dina kunder samt tar emot dina bud och paket när du inte är på plats. Och hanterar såklart din dagliga post.

Hjärtat här i Sisjön är vårt kök, här bjuder vi på frukost varje vardag och det är här vi träffas och trivs under lunchen. Ta med matlåda eller köp lunchen hos oss. Gott kaffe och snackbar finns också.

Vill du få upp pulsen kan du besöka vårt motionsrum samt delta i schemalagda träningspass – om du föredrar det. Behöver du mer energi så kan du passa på att njuta av en löprunda i den sköna naturen precis intill.

I närområdet har du dessutom direkt anslutning till kommunikationer, golf och shopping. Vi erbjuder en flexibel och vänlig miljö som måste upplevas på plats.

Jag heter Tina och är ansvarig för Arkipelagen Sisjön.

Du är alltid välkommen förbi oss på Arkipelagen eller kontakta mig så bokar vi en tid så visar jag er vårt fantastiska kontorshotell.

tina.trenne@arkipelagen.com 031-723 84 00 070-623 51 01

Stora Åvägen 21, 432 34 Askim

Tina Trenne