@your service

Möt vår fantastiska personal

Suzanne Ekeberg

Det första leendet som du möter när du kommer till oss. Suzanne ansvarar för allt som har med receptionen att göra, postservicen och tar varmt hand om dina kunder som kommer på besök.

Suzanne Ekeberg

Reception

Fia Dahl

Fia är ett av de första leenden du träffar på när du kommer till oss. Fia hjälper dig gladeligen med allt du vill ha hjälp med.

Fia Dahl

Reception

Linn Olausson

Linn är ett av de första ansikten som du möts av i Sisjön. Hon finns här för det du vill ha hjälp med och tar varmt hand om dina kunder som kommer på besök.

Linn Olausson

Reception

Mirjana Frankenberg

Mirjana ser till att du får en skön upplevelse varje gång du kommer till köket och ska fylla på med energi.

Mirjana Frankenberg

Kök

Tina Trenne

Tina är den som ser till att allt fungerar i verkligheten. Får alla glada och fulla med energi. Tina är också ansvarig för Sisjön.

Tina Trenne

Ansvarig Sisjön

Petra Fjellman

Petra driver med sina magiska händer vårt kontor på Järntorget, där ser hon till att alla våra hyresgäster får allt de önskar för att kunna prestera på topp.

Petra Fjellman

Ansvarig Järnvågen

Eva-Lena Lejerstedt

Eva-Lena är en stöttepelare för våra ansvariga på Hildedal och Järntorget. Hon är också ansvarig för vårt nya kontorshotell på Järntorget, som öppnar i november.

Eva-Lena Lejerstedt

Ansvarig Järntorget

Lotta Karnros

Lotta ansvarar för att utveckla och förädla vårt erbjudande. Hon har en förkärlek till alla sociala aktiviteter. Lotta driver också med varm hand vårt kontorshotell i Hildedal.

Lotta Karnros

Ansvarig Hildeldal

Åsa Janblad

Åsa är personen som sköter ekonomin.

Åsa Janblad

Administration

Caroline Almgren

Marknadsföring och profilering är Carolines bord. Om när hon inte jobbar med det hittar du henne i en trädgård någonstans.

Caroline Almgren

Marknadsföring

Daniel Carlsson

Daniel är självaste Arkipelagen och även VD. Han gillar de flesta bollsporter, men föredrar kanske mest tennis och golf om han själv får välja.

Daniel Carlsson

VD